Beijing Frbiz Electronic Co., Ltd.

Επαγγελματικός προμηθευτής φορεμάτων βραδιού & γάμου

     

Free call Video chat
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή
Μάρκες: Jet
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~130
Ετήσιες πωλήσεις: 8000000-20000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2000
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

επαγγελματικοί κατασκευαστές των γαμήλιων φορεμάτων και των φορεμάτων βραδιού. Τα εργοστάσιά μας έχουν περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας σε αυτήν την βιομηχανία. Σήμερα, έχουμε μια επαγγελματική ομάδα που ειδικεύεται στο σχέδιο, την παραγωγή, την πώληση και την υπηρεσία. Έχουμε τους πελάτες στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, το UK, την Αυστραλία και το μέσο East.sss

 

Κίνα Beijing Frbiz Electronic Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

 Τα κύρια προϊόντα μας συμπεριλαμβανομένου του γάμου ντύνουν και όλα τα είδη επίσημων φορεμάτων, που εξισώνουν τα φορέματα, τα φορέματα κόμματος, τα φορέματα παράνυμφων, τα φορέματα της νυφικής μητέρας, τα φορέματα κοριτσιών λουλουδιών, κ.λπ. Χρησιμοποιούμε το σατέν πρώτης θέσης, charmeuse, το ύφασμα σιφόν, taffeta, της Georgette, organza, του Tulle και δαντελλών.

Έχουμε το λειτουργικό DPT 7. Είναι DPT Ε&Α, που κατασκευάζει το DPT. QC DPT, DPT αγορών. DPT διοίκησης. DPT χρηματοδότησης. Και DPT πωλήσεων. Έχουμε κοντά στην περιοχή εργοστασίων 300 υπαλλήλων και 3000 τετραγωνικών μέτρων. Η μηνιαία ικανότητα παραγωγής μας μπορεί να είναι μέχρι τα φορέματα βραδιού γαμήλιων φορεμάτων 2000PCS και 10000PCS. Υποστηριγμένος από το δημιουργικό σχέδιο, τον προηγμένο εξοπλισμό και την ισχυρή ικανότητα παραγωγής.

Δεχόμαστε το cOem και την υπηρεσία ODM. Ψάχνουμε επίσης τους πράκτορες για τα σχέδιά μας, εάν θα επιθυμούσατε να είστε ο πράκτοράς μας, pls αίσθηση ελεύθερη να μας έρθει σε επαφή με για την επικοινωνία λεπτομέρειας.

Ο πολιτισμός μας είναι ότι η ειλικρινής συνεργασία, φιλική σχέση, αμοιβαία εμπιστοσύνη, πλήρης υποστήριξη είναι η βάση της επιτυχίας μας, υψηλός - το ποιοτικό προϊόν, τέλεια υπηρεσία, σκεπτόμενος περισσότερο για τους πελάτες, που ικανοποιούν τις πιό πρόσφατες ανάγκες της αγοράς είναι το κλειδί για να τελειοποιήσει την ανάπτυξη φορεμάτων.

 

 

Ιστορία

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 2000, αφότου έχουν τα έτη σκληρής εξερεύνησης και οι προσπάθειες από κοινού όλου του προσωπικού, σε μια ανησυχητικές ανάπτυξη και μια κατασκευή ποσοστού για να γίνουν μέχρι στιγμής περισσότερους από 200 υπαλλήλους και την επαγγελματική ομάδα σχεδίου 12, και στο παγκόσμιο μάρκετινγκ.

Υπηρεσία

Οι πελάτες θα γίνουν σεβόμενοι ιδιαίτερα. Πιστεύουμε ότι η ποιότητα είναι η σανίδα σωτηρίας μιας επιχείρησης.

Η ικανοποίηση πελατών είναι πολύ σημαντική σε μας. Επιθεωρούμε προσεκτικά τα στοιχεία πριν για σας παράδοση, επιβεβαιώνουμε το στοιχείο τέλειο, επομένως μπορεί να ταχυδρομήσει για σας! Η ευτυχία σας είναι πολύ σημαντική σε με! Εάν ικανοποιείτε με τα στοιχεία διατάξατε,

 

παρακαλώ μας αφήστε θετικό έναν πέντε αστέρων ανατροφοδοτεί δεδομένου ότι αυτό θα μας ενθαρρύνει συνεχίζει και ενισχύει την εικόνα πώλησής μας.

Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το έπακρόν μας για να σας προσφέρουμε τα πρώτης τάξεως προϊόντα και τις υπηρεσίες.

 

(1) περισσότερο από εμπειρία κατασκευής 10 ετών
(2) ποιοτική εγγύηση: διπλοελεγγμένος από QC
(3) χαμηλό MOQ, δέχεται το cOem
(4) άμεσα τιμή εργοστασίων
(5) νέες μορφές αναπροσαρμογών κάθε εβδομάδα
(6) το προσαρμοσμένο σχέδιο είναι διαθέσιμο.

Η ομάδα μας

Σαν επαγγελματικό κατασκευαστή του γαμήλιου φορέματος, παρέχουμε τις μόδες την άριστη ποιότητα, την ανταγωνιστική τιμή και την έγκαιρη παράδοση. Με πολλά έτη εμπειρίας κατασκευής μόδας, εκτιμώμαστε ιδιαίτερα από τους υπερπόντιους πελάτες, από την Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία και άλλα μέρη του κόσμου.

Λόγω των διακεκριμένων υπηρεσιών μας, οι πελάτες και τα ποσά πώλησής μας έχουν αυξηθεί χρόνο με το χρόνο.

Πρέπει να είμαστε σημαντικοί!

1) Αρκετά ανταγωνιστική τιμή. Είμαστε ένα μη τεράστιο και μη μικρό εργοστάσιο, τόσο οι χαμηλότερες δαπάνες λειτουργίας οδηγούν σε πολλή λογική τιμή από άλλες.

2) Εύκαμπτη διαταγή. Οι μεγάλες ή μικρές διαταγές και οι δύο χαιρετίζονται θερμά. MOQ είναι ακριβώς 1pcs/style.

3) Άριστη ποιότητα. Έχουμε παραγάγει τις ενδυμασίες για την αμερικανική αγορά για χρόνια. Ακριβής επιθεωρήστε, κομμάτι από το κομμάτι.

4) Έγκαιρη παράδοση. Μην αναβάλτε ποτέ το χρόνο παράδοσης.

5) Ομάδα πωλήσεων. Οι υπάλληλοι πωλήσεών μας κάνουν πάντα το καλύτερό τους για να παρέχουν να ικανοποιήσουν τις υπηρεσίες.

Ελπίζουμε ειλικρινά ότι θα μπορούσαμε να καθιερώσουμε τις μακροχρόνιες και φιλικές επιχειρησιακές σχέσεις με περισσότερες επιχειρήσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Η πρώτη προτεραιότητα μας είναι ικανοποίηση πελατών.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας