Αρχική Σελίδα

Beijing Frbiz Electronic Co., Ltd.

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Περίπου εμείς

11111

Η αεριωθούμενη Co. Techonology μαγνητών, ΕΠΕ είναι μαγνήτες επαγγελματικοί προμηθευτών και μαγνητικό συνέλευση & σύστημα, συντήρηση των πελατών στον αεροδιαστημικό, κατασκευή, να εξαγάγει, αυτοκίνητος, εφαρμοσμένη μηχανική, ηλεκτρονική, θεραπευτικές καθώς επίσης και άλλες βιομηχανίες τεχνών, για περισσότερο από 15 έτη, και εσωτερικά και διεθνώς. Τα προϊόντα που η αεριωθούμενη τεχνολογία μπορεί να παρέχει περιλαμβάνουν το συμπυκνωμένο ή συνδεμένο μαγνήτη NdFeB, το συμπυκνωμένο μαγνήτη SmCo, το μαγνήτη AlNiCo, ferrite το μαγνήτη, τους εύκαμπτους μαγνήτες και τα μαγνητικά συστατικά. Επίσης, μπορούμε να κάνουμε τους ειδικούς μαγνήτες ή τα μαγνητικά συστατικά, όπως τα μικροσκοπικά και ακριβή μέρη ή ειδικά μεγάλοι με τις διαφορετικές μορφές και τα είδη στη υψηλή ακρίβεια. Ο αεριωθούμενος μαγνήτης μπορεί να παρέχει τις λύσεις προγραμμάτων cOem ή ODM. Είναι η μεγάλη ευχαρίστησή μας να σας παρέχουμε σημαντικές προϊόντα και υπηρεσίες και να σας βοηθήσουμε για να επιτύχει τη μεγάλη επιτυχία στην επιχείρησή σας.

 

Ποιότητα & πολιτική για το περιβάλλον
 
Όχι μόνο εξοπλισμένες με τις προηγμένες και εγκαταστάσεις δοκιμής κατάστασης προόδου, όλες οι πηγές μας έχουν εισαγάγει και έχουν περάσει το σύστημα ISO9001 και ISO14000 ποιοτικής πιστοποίησης. Για να ικανοποιήσουν την απαίτηση από τη αυτοκινητοβιομηχανία, οι πηγές που αρχίζουν το σύστημα εξασφάλισης ποιότητας ISO/TS16949 και μέχρι τώρα έχουν πάρει την επαλήθευση από τον αναγνωρισμένο τρίτο. Το σύστημα διαχείρισης της λειτουργίας IQC, IPQC και OQC καλύπτεται κάθε στις διαδικασίες μας.  

 

Εταιρική φιλοσοφία
 
Για να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες & τις ανάγκες των πελατών, οι ικανοποιητικές υπηρεσίες είναι το ίδρυμα του αεριωθούμενου μαγνήτη για να επιζήσουν στον άγριο ανταγωνισμό.
 
Για να ενεργοποιήσει την επιχείρηση με τη συμμόρφωση με την αρχή του προσανατολισμού πελατών
 
 
 
333333333
 
Για να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα μέσω της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών
 
Για να τηρήσει τις υποσχέσεις στους πελάτες και τους προμηθευτές μας για να επιτύχει το win-win στόχο
 
Για να δημιουργήσει τον αεριωθούμενο μαγνήτη η εικόνα και για να χτίσει τον κόσμο μας αναγνώρισε το εμπορικό σήμα
BS EN 1728-2001.pdf
BSEN1728-2001.pdf
SS
Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Το εργοστάσιο ιστορίας απασχολεί τα εμπαθή, ενεργητικά, εργατικά και διανοητικώς περίεργα άτομα που έχουν ένα ενδιαφέρον για την επιχείρηση και την ιστορία. Το προσωπικό μας περιλαμβάνει τους επιχειρηματίες, τα creatives και τους αρχειοφύλακες που έχουν την εμπειρία σε άλλα εμπορικές αντιπροσωπείες επικοινωνιών, εταιρίες, επιχειρήσεις μέσων, πολιτιστική όργανα και την τεχνολογία και τις συμβουλευτικές εταιρείες.

 

 

Το 1998, τεχνολογία-πολύ ιδρύεται επίσημα στις 18ο, Δεκεμβρίου. Στις πρώτες μέρες της, η περιοχή πατωμάτων είναι λιγότερο από 40 στρέμματα και το προσωπικό είναι λιγότερο από 100. Το σημαντικό προϊόν του είναι μηχανή 5 γαλονιού και μηχανή πλήρωσης νερού για το μικρό μπουκάλι. Εντούτοις, το εργατικό τεχνολογία-μακρύ προσωπικό μας φοβάται καμία δυσκολία και εργαζόμενος στην πρώτη γραμμή παραγωγής μέρα και νύχτα, όλοι αυτοί συμβάλλουν στην τεχνολογία-μακριά νέα εποχή μας.
 

 

Το 2004, η καθιέρωση για το φυσώντας τμήμα και το γεμίζοντας τμήμα είναι οι σημαντικότεροι στόχοι για αυτό το έτος. Η πρώτη γεμίζοντας γραμμή της CSD μπήκε επίσημα στην αγορά τον Ιούλιο και έπειτα πήγε επιτυχώς σε λειτουργία Guangdong Swire στο κόκα κόλα. Εκτός αυτού, υπογράψαμε επίσης μια άλλη γραμμή της CSD με την κόλα κοκοφοινίκων Hangzhou. Αυτές οι συνεργασίες με την κόλα κοκοφοινίκων άνοιξαν μια νέα εποχή για τεχνολογία-πολύ.
 

 

Beijing Frbiz Electronic Co., Ltd. Beijing Frbiz Electronic Co., Ltd. Beijing Frbiz Electronic Co., Ltd. Beijing Frbiz Electronic Co., Ltd. Beijing Frbiz Electronic Co., Ltd. Beijing Frbiz Electronic Co., Ltd. Beijing Frbiz Electronic Co., Ltd. Beijing Frbiz Electronic Co., Ltd. Beijing Frbiz Electronic Co., Ltd. Beijing Frbiz Electronic Co., Ltd. Beijing Frbiz Electronic Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Jet

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~130

Ετήσιες πωλήσεις : 8000000-20000000

Ιδρύθηκε Έτος : 1998

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Β - γαμήλια φορέματα λαιμών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Β - γαμήλια φορέματα λαιμών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Β - γαμήλια φορέματα λαιμών για τις πωλήσεις